welkom @CV Wouter Druncks

per

direct

beschikbaar
voor

een

nieuwe

uitdaging
wie
ik

ben?

ervaren sales marketing communicatie professional

wie

zoekt

een
expert
deskundige

stoere

knappe

sterke
effectieve

commerciele

communicatie?

wie

zoekt
een
aanpakker

die

smoel
geeft

aan

de
organisatie?
yes!
maak
een

afspraak

en

zie
wat

ik

kan

doe
en

maak

dit
ben
ik
professioneel

expressief

teamplayer

serieus

loyaal

kom maar op met

die

job!
versterk

jouw

team

met

een

knappe
kop
shine!
regio
Haarlem/Amsterdam

maak

vandaag

een
afspraak
hey!

je

leest

nog

steeds

mooi

zo

misschien

zijn

we

een

match?!

check

mijn

complete

CV

na

de

piep.

PIEP.

WOUTER DRUNCKS

Sales & MarCom Professional.
Sterk, sportief, gedreven.
Ik daag je uit. Zijn wij een match?!

verder lezen contact

Welkom!

Hi, mijn naam is Wouter Druncks. Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdagende fulltime job binnen sales, marketing en/of communicatie. Ben jij of ken jij die eindbaas die per direct een commerciële knappe kop zoekt?

Mooi zo. Gevonden!

Beschikbaar

De afgelopen maanden heb ik de tijd genomen om meer van de wereld te zien en mijn horizon te verbreden. Dit was een fantastische ervaring. Vorig jaar ben ik verhuisd van Laren naar Haarlem voor mijn liefde en mijn liefde voor het strand.

Ik ben fulltime beschikbaar voor een nieuwe uitdaging vanaf november 2017.

Profiel

Ervaren sales, marketing en communicatie professional met brede kennis van de dentale sector. Sterk in woord, tekst en beeld. Creatie en vormgeving van online en offline sales- en communicatieprojecten. Internationaal netwerk binnen diverse sectoren: dental, marketing, sales, social, media, science, technology en healthcare. Sociaal en betrokken. Klaar voor een volgende stap.

Wat ik doe?

Werkervaring

Founder
flame&go
nov 2016 - heden
flameandgo.nl

Founder
OxyBlaze
okt 2015 - okt 2016
oxyblaze.com

Recruiter
DentMerk Recruitment
apr 2014 - feb 2015
dentmerk.nl

Sales Representative
DentMerk Benelux B.V.
aug 2013 - feb 2015

Founder
Laeren
jan 2010 - dec 2014
laeren.nl

Tandtechnisch Adviseur
Van de Hoef & Renes B.V.
mei 2008 - aug 2013
hoefrenes.nl

Procurement Manager
Van de Hoef & Renes B.V.
feb 2007 - aug 2013

Marketing & Communicatie Manager
Van de Hoef & Renes B.V.
jan 2004 - aug 2013

Volontair

Begeleider
SIW Internationale Vrijwilligersprojecten
mei 2016 - heden
siw.nl

Begeleider
Operatie Steenbreek
apr 2016 - feb 2017
operatiesteenbreek.nl

Plv. Commissie R&I
CDA Laren
feb 2010 - dec 2016
cda.nl

Opleiding

Academie voor Communicatie
Hogeschool Holland
Amsterdam

Arts & Economics
HKU
Utrecht

Convictie

Be at the top of your game. Interact with your audience.

"Sure, it's important to come up with a good product or service and be at the top of your game, but that's only 20% of the battle. Having a well-executed marketing plan, including a domain name that is easy to find and remember and catches people's attention is the other 80%." - Jason Krtek, Founder MoveRight.com.

Listen. Be patient.

"If the person you are talking to doesn't appear to be listening, be patient. It may simply be that he has a small piece of fluff in his ear." - A.A. Milne.

Contact

Neem direct contact op voor een kennismaking in de regio Haarlem/Amsterdam. We drinken een kop koffie of slaan een balletje 🎾
Ik daag je uit. Zijn wij een match?!

www.druncks.nl
wouter@druncks.nl

Welkom. Ik ben Wouter Druncks.
Ben jij of ken jij die eindbaas die per direct een commerciële knappe kop zoekt?

Mooi zo. Gevonden!

Zet ♬ AAN en klik hier

Enable Sound
Touch anywhere to preload sound
for an optimum experience